chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronická platforma vzdelávania dospelých v Európe

Blog

EPALE - v središču : Razpis Erasmus+ 2017

21/10/2016
od Maruša Mohorič
Jazyk: SL
Document available also in: EN DE EL ES LT NL HU FI SV HR MT RO PL DA CS LV

 

Objavljen je razpis Erasmus+ 2017 in prijavitelji širom Evrope se podajajo na lov za posameznimi prijavnimi roki in pregledom ter pripravo dokumentacije. Na EPALE se bomo z zagotavljanjem uporabnih nasvetov, novic in orodij trudili, da vam pomagamo pri pripravi projektnih vlog in bodočih partnerstev! 

 

Iskalnik partnerjev in Prostori skupnosti

Iskalnik partnerjev je odlično orodje za vzpostavljanje partnerskih mrež in projektnih partnerstev s posamezniki ali organizacijami na področju izobraževanja odraslih širom Evrope. Da bi o Iskalniku partnerjev izvedeli več, si preberite članek Iskalnik partnerjev EPALE - utrjevanje sektorja izobraževanja odraslih.

EPALE "Prostori skupnosti" zagotavljajo projektnim partnerjem posebno mesto na EPALE. Ti jim omogočajo, da posredujejo in izmenjujejo dokumente, pričnejo diskusijo in razpravo v forumih, delijo ideje in označijo pomembne dogodke v posebnem koledarju skupine. V kolikor bi želeli ustvariti tak prostor oziroma imate vprašanje o tem, kako delujejo, nam pišite na helpdesk@epale-support.eu. Obrnete se lahko tudi na Nacionalno podporno službo v Sloveniji (epale@cmepius.si) ali EPALE koordinatorko Marušo Bajt (marusa.bajt@cmepius.si).

 

Najboljši nasveti

Ne spreglejte tudi člankov z namigi, ki so jih pripravili ocenjevalci, svetovalci in drugi eksperti:

Mednarodna partnerstva so lahko precejšen izziv. Tukaj so zbrani nasveti EPALE koordinatorja Andrewa McCoshana:

 

 

Inspiracija

Pridobite navdih iz obstoječih projektov in njihovih izkušenj, pristopov in ugotovitev:

 

Ne pozabite si ogledati naše podteme Evropske politike, projekti in financiranje, kjer najdete zanimive spletne dnevnike, vire in študije primerov na temo projektnih partnerstev.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email
Refresh comments Enable auto refresh

Zobrazuje sa 1 - 2 z(o) 2
  • Obrázok používateľa Rita Vargalytė

    Tiesiog labai geri patarimai. Rekomenduoju su jais susipažinti. Vykdant tarptautinius projektus jie labai jums pravers. 

  • Obrázok používateľa Maruša Mohorič

    Več o razpisu Erasmus+ za leto 2017 najdete na tej povezavi, kjer je objavljena tudi informacija o splošnem informativnem dnevu, ki bo potekal 14.11.2016.

    Razpoložljive podrobnosti so objavljene na nacionalni spletni strani Razpis Erasmus+ 2017, kjer bo ažurno na voljo vsa razpisna dokumentacije.