chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

Ultimele conținuturi

Blog

| 14 Mai 2020
| de Andreas Fejes

Komvux har sedan mitten av 1990-talet utvecklats till en marknad, där privata och idéburna organisationer kämpar om att på uppdrag av kommuner erbjuda kurser inom ramen för komvux. 2018 läste 51 procent av alla kursdeltagare på komvux en kurs anordnad av en icke-kommunal utbildningsanordnare. Detta kan jämföras med att 27 procent av eleverna i den vanliga gymnasieskolan samma år läste på en fristående skola. 

Blog

| 13 Mai 2020
| de Sabrina Somersaari

Alla äldre kände inte till moderna informations- och kommunikationsverktyg under sitt arbetsliv. Men nu, eftersom digital kompetens är starkt kopplat till ett bredare välbefinnande och autonomi, är det dags för dem att lära sig. Därför finns det ett behov av meningsfulla möjligheter som har låga trösklar och som är nära hemmet för att lära sig digitala färdigheter.

Blog

| 12 Mai 2020
| de Anna HANSEN

I en tid av social distansering har plötsligt världen blivit mer digital. Detta gäller det formella lärandet på universitet och gymnasieskolor, men även museer, som håller på med informellt lärande, gör sitt bästa för att brukarna ska kunna fortsätta ta del av olika lärandeupplevelser, även om man inte fysiskt besöker museet. Många museer i Sverige fortsätter att hålla öppet, men besökarna uteblir.

Pe scurt

Bine ați venit pe Portalul nordic, care cuprinde conținut din toate cele cinci țări nordice.

 Danemarca

 Finlanda

 Islanda

 Norvegia

 Suedia

Principalele discuții

imaginea utilizatorului Emil Thirup-Sorknæs
0 Comments
15 Mai 2018 - Emil Thirup-Sorknæs (Dansk (da))

Nordic portal