chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

Spațiul de știri

Spletni seminar EPALE – priložnost za promocijo vaše organizacije – uspel

10/02/2016
de Ajda Turk
Limba: SL

Sreda, 10. februar, je bila pomembna za EPALE pri nas. Izpeljali smo prvi spletni seminar, ki smo ga poimenovali EPALE – priložnost za promocijo vaše organizacije. Udeleženi so spoznali, da je spletna platforma orodje, ki lahko pripomore k boljši promociji njihovega dela, vrednot, projektov, ki jih izpeljujejo, in še česa.  

Na seminar se je prijavilo 24 posameznikov iz najrazličnejših izobraževalnih ustanov – društev, združenj, višjih strokovnih šol, ljudskih univerz, šolskega centra in drugih javnih zavodov. Pridružil se nam je tudi predstavnik iz Turčije, ki ga je zanimalo predvsem iskanje partnerjev.

Glavna sporočila so bila:

  • Katere so ključne značilnosti EPALE?
  • Koga srečamo na EPALE?
  • Načini promocije na EPALE
  • Primeri dobrih praks
  • Kako izdelamo načrt promocije na EPALE?
  • Kako se lahko vključite vi?

Namen seminarja je bil, da izobraževalnim ustanovam predstavimo spletno platformo EPALE v luči promocije njihove dejavnosti. V prihodnje si zato želimo, da do tovrstne promocije tudi pride ter da EPALE zaživi v izmenjavi izkušenj, znanj, dobrih praks ter da dobre zgodbe iz Slovenije prepoznajo tudi v tujini. Prepričani smo, da lahko iz tovrstnih aktivnosti nastanejo tudi novi kakovostni projektni predlogi in nova projektna partnerstva.

Spletni seminar smo posneli in ga bomo skupaj s prezentacijo objavili v t. i. Informacijskem središču.

 

Ajda Turk, koordinatorica projekta

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email