chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

Spațiul de știri

Utrinki z Letnega posveta o izobraževanju odraslih 2015

01/12/2015
de Simona Kavčič
Limba: SL

Kdo vse je imel besedo na letošnjem letnem posvetu o izobraževanju odraslih in kaj vse so povedali, si preberite v Utrinkih z Letnega posveta o izobraževanju odraslih 2015.

Za nami je Letni posvet o izobraževanju odraslih 2015, ki je letos potekal 25. novembra v Kongresnem centru Smelt v Ljubljani. O dogajanju na posvetu si lahko preberete v Utrinkih z Letnega posveta o izobraževanju odraslih 2015, ki so jih pripravili na Andragoškem centru Slovenije (ACS). V njih se boste sprehodili skozi pestro dogajanje letošnjega posveta, ki so ga zaznamovali nedvomno zanimivi govorniki. Med branjem boste tako preleteli vse prispevke, od pozdravnega nagovora ministrice, dr. Maje Makovec Brenčič, do zadnje, a tudi pomembne govornice, dr. Tanje Možina. Prav vsi pa so s svojimi temami navdušili 273 udeležencev, ki se ponovno srečamo prihodnje leto.

/ro/file/slika1png-2slika1.png

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email