Mergi la conţinutul principal
Resource Details
RESURSĂ

A vállalati útmutató a készségek hiányának megszüntetéséhez

Manapság számos tényező, beleértve a folyamatos és gyors technológiai fejlődést, valamint az üzleti és működési modell innovációját, hozzájárul a munkaerőpiaci változásokhoz.

Az új készségekkel kapcsolatos követelmények továbbra is megjelennek, míg más készségek elavulttá válnak. És bár a digitális készségek továbbra is létfontosságúak, a jövő munkavállalóinak a személyes készségek megszerzésére, fejlesztésére is egyre nagyobb szükségük lesz.

A negyedik technológiai forradalom által generált készségigényeknek való megfelelés a vállalatokat, cégeket is új feladatok elé állítja. Versenyképességük megtartása érdekében biztosítaniuk kell humánerőforrásuk megfelelő szintű, minőségű továbbképzését, átképzését.

A szervezeteknek meg kell találniuk a készséghiányok megelőzésére szolgáló módszereket.

Az IBM Institute for Business Value kutatásai és elemzései révén olyan készségfejlesztési módszereket generáltak, amelyek erősen befolyásolják a készségek hiányának megszüntetését. Az intézet ajánlást is készített a szervezetek számára, hogy hogyan segítsék a készségekkel kapcsolatos hiányosságok megszüntetését.

 

Resource Details
Resource author
Annette LaPrade
Tipul de resursă
Studii și rapoarte:
Data publicării
Limba documentului
Login (2)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!