chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Spațiul de știri

Obuka ,,Utvrđivanje i unapređivanje kvaliteta vaspitno-obrazovnog rada’’u Tivtu

27/11/2019
Limba: HR

U JU SMŠ „Mladost“ u Tivtu 29.novembra i 14.decembra održaće se obuka ,,Utvrđivanje i unapređivanje kvaliteta vaspitno-obrazovnog rada’’. Ova obuka je dio Projekta ,,Jačanje mreže školskih koordinatora za profesionalni razvoj nastavnika’’ podržanog od Evropske trening fondacije (ETF), a realizuje se u patnerstvu sa Ministarstvom prosvjete, Centrom za stručno obrazovanje i Centrom za obuku i obrazovanje.

Projekat je usmjeren na jačanje mreže školskih koordinatora u periodu od aprila 2019. do kraja novembra 2019. a dizajniran je u odnosu na preporuke koje se nalaze u okviru istraživanja o KPR u Crnoj Gori sprovedenih od strane nacionalnih i međunarodnih organizacija u proteklih nekoliko godina i Strategijom obrazovanja nastavnika u Crnoj Gori (2017-2024).

Na ovoj obuci biće riječi o ulozi mjerenja u obezbjeđivanje kvaliteta rada škola, različitim oblicima utvrđivanja kvaliteta vaspitno-obrazovnog rada, područjima za utvrđivanje kvaliteta vaspitno-obrazovnog rada u školi, indikatorima kvaliteta vaspitno-obrazovnog rada u školi, instrumentima za samo/evaluaciju vaspitno-obrazovnog rada u školi, o izradi instrumenata za samo/evaluaciju u skladu sa specifičnostima škole, obradi, analizi i interpretaciji rezultata primjene instrumentarija i izradama preporuka za unapređivanje kvaliteta rada škola. Obuku će voditi Zoran Lalović i Nađa Luteršek.

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn