chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Calendar

XIX. Országos Neveléstudományi Konferencia

Postat de Annamária Kiss 4 luni 1 săptămână în urmă

Joi 7 Noiembrie 2019 to Sâmbătă 9 Noiembrie 2019
Pécs
,

A 19. alkalommal megrendezésre kerülő tudományos konferencia címe "Neveléstudomány - Horizontok és Dialógusok". A XIX. Országos Neveléstudományi Konferencia tematikája a nemzetközi trendekhez és a konferenciát szervező intézmény (Pécsi Tudományegyetem) arculatához igazodik.

A konferencia legfontosabb célja, hogy a neveléstudomány sokszínű területeit és ezek eredményeit az oktatási rendszer mélyebb megismerése és fejlesztése érdekében felszínre hozza, és megteremtse a dialógusok lehetőségét. 

A konferencia munkaformái a korábbi hagyományokat és nemzetközi gyakorlatot is követve: plenáris előadás, szimpózium, szekcióelőadás és poszterbemutató. A konferencia tematikájából következik, hogy a neveléstudományi műhelyek kutatói mellett, a gyakorlatban dolgozó szakembereket is várjuk a tudományos kritériumok megtartása és alkalmazása mellett.

Limba principală:
Tipul evenimentului: 
Conferință
Taxă de participare: 
Nu
Termen-limită de înscriere: 
30/09/2019
Eveniment online: 
Nu
Tip organizator : 
Alt eveniment
Număr de delegați: 
100 - 200
Grup-țintă: 
Rețele și organizații de învățare a adulților
Tema abordată:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn