chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

Calendar

Tanulj SzakMÁt! Pályaorientációs és Szakképzési Börze

Postat de Anildo Vedovatti 7 luni 1 săptămână în urmă

Marţi 10 Martie 2020
Budapest
,

A „Tanulj SzakMát!” Pályaorientációs és Szakképzési Börze célja, hogy segítséget nyújtson az új szakképzési rendszerben való eligazodásban, a megfelelő szakma kiválasztásában, amely hozzájárul a szakképzésben végző fiatalok és felnőttek eredményes bekapcsolódásához a munka világába, valamint hogy támogatást nyújtson a pályaorientáció megerősítéséhez mind egyéni, mind intézmény szinten, ezzel hozzájárulva a pályaválasztás pedagógia-szakmai jellegű feladataihoz.

A több éves hagyományoknak megfelelő idén is a  MOM Sport és Uszoda Központ (1123 Budapest, Csörsz utca 14.) ad helyszínt az eseménynek. A rendezvényre látogatóként a fővárosban működő gimnáziumok és szakképző intézmények végzős diákjai, valamint regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó felnőtt álláskeresők kapnak meghívást. De rajtuk kívül is minden érdeklődőt várnak a szervezők. A részletes program az esemény honlapján lesz elérhető. 

Limba principală:
Tipul evenimentului: 
Eveniment de dezvoltare profesională
Taxă de participare: 
Nu
Eveniment online: 
Nu
Tip organizator : 
Alt eveniment
Număr de delegați: 
> 200
Grup-țintă: 
Rețele și organizații de învățare a adulților
Tema abordată:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email