Mergi la conţinutul principal
Event Details
9 May
2017

Læring i praksis

Denmark
Odense
to

Lige nu er praksis et centralt tema i læringsdiskussionen. Voksenpædagogisk Forum inviterer til en konference, som går i dybden med praksislæringens potentialer og udfordringer på arbejdspladsen og i uddannelserne.

På konferencen rejses spørgsmål som:• Hvorfor er praksis lige nu et centralt tema i læringsdiskussionen?• Har praksis et andet pædagogisk potentiale end fx traditionel skoleundervisning?• Hvordan fremmer man læring i praksis både på private og offentlige arbejdspladser?• Hvad kan data om praksis egentligt lære os om praksis?

DFS er med i arbejdsgruppen bag konferencen og fungerer som tovholder på en workshop, hvor Ungdomsskolernes heltidsundervisning i Københavns Kommune præsenterer et effektmålingssystem, som kan bruges til at fremme social og personlig kompetenceudvikling.

Tid: Tirsdag d. 9. maj 2017 kl. 9.30 - 16.00

Sted: UCL Campus Odense, Niels Bohrs Allé 1 5320 Odense M

Pris: 550,00 kr. ex. Moms (687,50 kr. inkl. moms) Prisen inkluderer forplejning

Tilmelding

Tilmeldingsfrist: 1. maj 2017

Kontakt og yderligere information: Studentermedhjælp Laila Vetterlain: lanh@edu.au.dk

Voksenpædagogisk ForumVoksenpædagogisk Forum er et tværsektorielt netværk. Både praktikere, forskere, uddannelsespolitiske parter m.fl. er repræsenteret i forummet, som fungerer som et skæringspunkt for drøftelser om udvikling af voksenpædagogik, voksenuddannelse og -læring.Voksenpædagogisk Forum har to hovedaktiviteter – et efterårsseminar med repræsentanter fra de forskellige uddannelsesområder og en forårskonference, som er åben for alle interesserede.

Event Details
Stare
As planned
Tipul evenimentului
Eveniment de dezvoltare profesională
Tip organizator
Alt eveniment
Taxă de participare
Off

Aveți un eveniment?

Nu ezitați! Accesați linkul de mai jos și sugerați un eveniment nou!

Cele mai recente discuții

Obiectivele tematice EPALE 2021. Să începem!

Vă invităm să îmbogățiți ceea ce urmează să fie un an intens în frunte cu contribuțiile și expertiza dumneavoastră! Să începem prin a lua parte la această discuție online. Discuția online va avea loc marți, 9 martie 2021, între orele 10.00 și 16.00. CET. Discuția scrisă va fi introdusă printr-un flux live cu o introducere în obiectivele tematice 2021 și va fi găzduită de Gina Ebner și Aleksandra Kozyra de la EAEA în numele Comitetului editorial EPALE.

Mai multe