chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Listă conținut EPALE

Salamon,l.: A piac kudarca, az öntevékenység kudarca, és a kormány nonprofit szektorral kialakított kapcsolatai a modern jóléti államban. In: A harmadik szektor (Kuti-Marschall szerk.), Nonprofit Kutatócsoport, Budapest, 1991.

Európai képesítési keretrendszer változása a felnőttképzésre vonatkozóan

A cikk rámutat, hogy a képesítési keretrendszer nem egységesen változott a felnőttképzésre vonatkozóan. A képesítési keretrendszer igénye bő tíz évvel ezelőtt merült fel az Európai Unióban. Ennek oka az volt, hogy a tagállamokban megszerezhető képesítések, bizonyítványok, oklevelek alig voltak megfeleltethetők egymásnak.

Vineri 24 Ianuarie 2020, Belgium

WHAT’S NEW IN BRUSSELS? RECENT DEVELOPMENTS IN EUROPEAN POLICIES AND PROGRAMMES

Most ACA events have a thematic focus. This is also the case with ACA’s flagship European Policy Seminar What’s new in Brussels? But the ‘theme’ is somewhat differently defined. It is simply what is new in European policies and programmes. The big news item for the community of international educators is the future Erasmus Programme (2021-2027). What’s new in Brussels? will zoom in on the future Erasmus, but it will also present news and novelties from the present incarnation of Erasmus.

 

More in detail, What’s new in Brussels will deal with