chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

Sala de imprensa

Gratis ressurser til opplæring i digitale ferdigheter

28/09/2018
por Eva Hoifodt
Idioma: NB

Nettressursen Digidel tilbyr ferdige kurspakker til opplæring i grunnleggende digitale ferdigheter for voksne.

Programmet Digidel 2017 ble etablert og ledet av Kommunal- og moderniseringsdepartementet, og har som hensikt å styrke samarbeidet og øke innsatsen som i dag gjøres av ulike offentlige virksomheter, IKT-næringen og frivillige organisasjoner på området digital kompetanse og deltakelse. Programmet skal bidra til opplæring i bruk av IKT og velferdsteknologi hos grupper som i dag ikke benytter seg av slike verktøy. Innholdet på Digidel.no er utviklet i samarbeid med offentlige og private aktører. Det er Kompetanse Norge som drifter Digidel i dag.

Digidel 2017 tilbyr opplæringsmateriell og arenaer for erfaringsutveksling og kunnskapsheving for instruktører og kursledere som driver med undervisning innen digital kompetanse. Digidel.no og ressursene som deles her er en sentral del av dette arbeidet. Alle læringsressursene på digidel.no er gratis og beregnet på veiledere som holder kurs i grunnleggende digitale ferdigheter. Dette kan være i regi av frivillige, private eller offentlig sektor. Kurspakkene er delt inn i tre forskjellige nivåer og kan tilpasses av kursholdere etter behov.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn