chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

Sala de imprensa

Verslag kick-off event 'social partners on the digital fast track'

02/03/2018
Idioma: NL

Op 22 februari organiseerde de SERV het kick-off event van het ESF-project ‘sociale partners in digitale versnelling’. Het verslag van die studiedag is nu beschikbaar.

De studievoormiddag startte met een verwelkoming door SERV-voorzitter Hans Maertens. Peter Van Humbeeck en Tim Buyse van de SERV-studiedienst lichtten de SERV-werkzaamheden toe rond digitalisering. Na een korte pauze ging de volle aandacht naar Robert Went, econoom bij de Nederlandse Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid, voor zijn keynote rond ‘Robots, artificiële intelligentie en de toekomst van werk’.

Onder de 80 aanwezigen waren er talrijke geïnteresseerden van de Vlaamse sociale partners, de Vlaamse administratie, de academische wereld en sectororganisaties. Ook de internationale partners in het ESF-project uit Tsjechië, Duitsland, Frankrijk en Spanje waren vertegenwoordigd.
 
Bekijk hier de verschillende presentaties en een fotoreportage van het kick-off event.
 
Klik hier voor meer informatie over het lopende ESF-project ‘Sociale partners in de digitale versnelling’. 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn