chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

Sala de imprensa

КУРС PHP MVC Frameworks – ноември 2017

06/11/2017
por Rumiana Kostadinova
Idioma: BG

 

КУРС PHP MVC Frameworks – ноември 2017

Курсът по основи на уеб програмирането е подходящ за всички, които имат познания по основи на програмирането (типове данни, условни конструкции,цикличност, масиви), базови познания по обектно-ориентирано програмиране, базови познания по HTML и CSS.

Курсът завършва с практически проект  - изграждане на уеб приложение с PHPMySQL и собствен MVC framework.

Записването за курса е отворено до 11 ноември 2017 г.. Обучението стартира на 13 ноември 2017 г. и завършва с практически проект на 22 декември

 В курса по основи на уеб програмирането курсистите ще се запознаят с основни принципи на уеб разработката като HTTP протокол, сесии и начините на запазване на състояниетокеширане на данните, различните протоколи за пренос на данни, сигурност.

Курсистите ще напишат собствен MVC framework на базата на PHP и MySQL, с отделяне на модели, изгледи и контролери, с front-controller и router, с поддръжка на всички базови функционалности, необходими за едно съвременно уеб приложение: визуализация на данни, таблици, CRUD операции върху данните, форми, страниране, валидация, нотификации, потребители, сесии, login/logout и други. На практика ще се научат да създават собствени уеб приложения с PHP и MySQL и ще разберат как работят уеб приложенията като структура и как работи MVC (model-view-controller) технологията при съвременните уеб приложения.

https://softuni.bg/trainings/1808/php-mvc-frameworks-november-2017

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn