chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

Recurso

Engeland: Uw overheid begrijpen. Online cursus

Idioma: NL

Publicado por NSS EPALE Nederland

“Veel diensten die u dagelijks gebruikt zijn online beschikbaar en kunnen uw leven makkelijker maken en u tijd besparen. Via het internet kunt u uw belasting betalen, gebruik van de diensten voor huisvesting en afspraken maken met uw huisarts. Met online diensten kunt u ook uw facturen snel betalen.” Met deze belofte leidt het Britse Learn my Way 3 online cursussen in over maatschappelijke diensten. Gebruikers kunnen, makkelijk en kosteloos registreren, om vervolgens aan de slag te gaan. In de cursus over overheidsdiensten maken leerders onder andere kennis met Marvin. Hij heeft zojuist zijn rijbewijs gehaald en een auto gekocht. Nu zijn autobelastingpapieren nog!

Er zijn ook andere cursussen zoals ‘Online een baan vinden’, ‘Online leren budgetteren’ of ‘Internet en veiligheid’. Er wordt gebruik gemaakt van illustraties en gesproken / geschreven tekst. De gesproken tekst klinkt soms een beetje ‘blikkerig’, maar toch werkt het aardig.

Learn My Way is een initiatief van de Tinder Foundation. Meer dan 5000 organisaties in heel Engeland gebruiken de cursussen van Learn My Way.

 

Autor(es) do recurso: 
Tinder Foundation
Learn My Way
Data de publicação:
Sexta-feira, 1 de janeiro de, 2016
Língua do documento
Tipo de recurso: 
Recursos de ensino aberto
País:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email