chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

 
 

Recurso

Se mitt språk - Voksenopplæring for foreldre til hørselshemmede barn

Idioma: NB

Publicado por Graciela Sbertoli

Opplæringsprogrammet ”Se mitt språk”, er et modulbasert 40 ukers opplæringstilbud for foreldre til hørselshemmede barn i alderen 0-16 år. Fire statlige spesialpedagogiske kompetansesenter for hørselshemmede gjennomfører 33 av de 40 ukene. Ål folkehøyskole og kurssenter for døve gjennomfører 7 av de 40 ukene. De statlige kompetansesentrene er:

Møller kompetansesenter i Trondheim, Statped Vest i Bergen, Nedre Gausen kompetansesenter i Holmestrand og Skådalen kompetansesenter i Oslo. Signo kompetansesenter i Andebu, som ligger i Vestfold har landsdekkende ansvar for å gi tilbud til foreldre til hørselshemmede barn med flere funksjonshemminger.

Søknad om opptak formidles via audiopedagogtjenesten i foreldrenes hjemfylke til det respektive senter. Trenger du flere opplysninger, så ta kontakt med et kompetansesenter eller Brit Sæther Liltved: bsl@statped.no

Dette nettstedet fungerer som en ressurs for dem som vil ha oversikt over undervisningsplaner til ”Se mitt språk”. I tillegg samles alt materiell som er utviklet til ”Se mitt språk” her.

/nb/file/tegnrom1jpg-1tegnrom_1.jpg

Autor(es) do recurso: 
Møller kompetansesenter
Data de publicação:
Terça-feira, 1 de dezembro de, 2009
Tipo de recurso: 
Oportunidades e recursos
País:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn