chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

Calendário

Balkanski forum u Solunu i B2B susreti

Publicado por Vesna Radulovic 3 anos 9 meses

Quarta-feira 6 de julho de 2016 to Sexta-feira 8 de julho de 2016
Solun
,

Privredna komore Crne Gore u saradnji sa Ambasadom Grčke u Podgorici organizuje učešće crnogorske privrede na Balkanskom forumu u Solunu koji će se održati 6 – 8. jula 2016. Forum je organizovan od strane Ministarstva spoljnih poslova Grčke u saradnji sa TIF – HELEXPO, sajmom iz Soluna. Forum ima za cilj jačanje poslovne saradnje između balkanskih zemalja u oblasti proizvodnje pića i hrane. Na skupu će biti govora i o razvojnim programima za ruralni razvoj, državnoj pomoći i mogućnostima finansiranja. Ukoliko ste zainteresovani da uzmete učešće na ovoj manifestaciji, molimo Vas da popunite prijavu u prilogu i pošaljete je na tmilunovic@pkcg.org.

Takođe, u okviru Foruma 8. jula će se održati B2B susreti u organizaciji EEN Grčka. Registracija za B2B je on-line B2B networking event.

Više informacija o Forumu možete dobiti na http://www.helexpo.gr/en/balkan_forum.

 

Fajlovi:

Preço da inscrição: 
Não
Data limite para a inscrição: 
06/06/2016
Evento na Internet: 
Não
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn