chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

Recurso

Euroopasta ensimmäinen ilmastoneutraali maanosa

Idioma: FI

Publicado por Sabrina Somersaari

Kuva: Li-An Lim (Unsplash)

Ilmastoneutraaliuden saavuttaminen ensimmäisenä maanosana vuoteen 2050 mennessä on aikamme suurin haaste ja mahdollisuus. Euroopan komission käynnistämä Euroopan vihreän kehityksen ohjelma on erittäin kunnianhimoinen toimenpidepaketti, jonka avulla kansalaiset ja yritykset voivat hyötyä siirtymisestä kestävään vihreään talouteen. Toimenpiteille on laadittu alustava etenemissuunnitelma. Tavoitteena on esimerkiksi vähentää päästöjä huomattavasti, investoida huippututkimukseen ja innovointiin sekä säilyttää Euroopan luonnonympäristö.

Vihreän kehityksen ohjelma, jota tuetaan investoinneilla vihreään teknologiaan, kestäviin ratkaisuihin ja uuteen yritystoimintaan, voi olla EU:n uusi kasvustrategia. Kansalaisten ja kaikkien sidosryhmien osallistuminen ja sitoutuminen on ratkaisevan tärkeää vihreän kehityksen ohjelman onnistumisen kannalta.

Euroopan vihreän kehityksen ohjelma luo pohjan reilulle ja sosiaalisesti oikeudenmukaiselle siirtymävaiheelle. Se on suunniteltu siten, että yksikään ihminen tai alue ei jää jälkijunaan edessä olevassa suuressa muutoksessa.

Autor(es) do recurso: 
Euroopan komissio
Data de publicação:
Quarta-feira, 11 de dezembro de, 2019
Tipo de recurso: 
Nacional e política
País:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn