chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

Recurso

Aktiviteten inden for offentlig videregående VEU - Udviklingen fra 2005 til 2017 på akademi-, diplom- og masterniveau

Idioma: DA

Publicado por Petra Mathilde Jørs

Udviklingen i uddannelsesaktiviteten i Danmark har gennem de seneste år gået i forskellige retninger, når vi sammenligner offentlig ordinær videregående uddannelse på den ene side med offentlig videregående voksen- og efteruddannelse (VEU) på den anden side. Hvor der har været tale om vækst inden for de offentlige ordinære videregående uddannelser, har der været tale om tilbagegang eller stagnation inden for offentlig videregående VEU siden 2011. Det var også i det lys, at Trepartsaftalen fra 2017 satte fokus på netop at styrke brugen af videregående VEU.

Denne aktivitetsanalyse giver et nuanceret indblik i, hvordan aktiviteten har udviklet sig i perioden 2005-2017. Analysen viser fx en langtidstendens til, at flere voksne bruger videregående VEU i mindre grad end tidligere, og at der er meget store variationer med hensyn til, i hvilket omfang forskellige målgrupper gør brug af videregående VEU.

Autor(es) do recurso: 
Danmarks Evalueringsinstitut (EVA)
ISBN: 
978-87-7182-385-1
Data de publicação:
Segunda-feira, 2 de março de, 2020
Tipo de recurso: 
Estudos e relatórios
País:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn