chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

 
 

Recurso

Bouwstenen voor buitenschoolse kinderopvang

Idioma: NL

Publicado por Karine Nicolay

Netwerk Basiseducatie organiseert, met de steun van Diverscity, een opleiding voor kinderbegeleiders in de kinderopvang met als belangrijkste doel werknemers sterker te maken in hun job, zowel in de omgang met ouders, collega’s als leidinggevenden. Op de trefdag 'Geletterdheid op het werk: w@ is d@?' deelden coördinator Annelies Vandenberghe van Open School en lesgeefster Hannelore Boerave hun ervaring over hoe de samenwerking - onder meer met een buitenschoolse opvang in Koksijde - tot stand komt, hoe ze de inhoud bepaalden, de concrete aanpak en methodiek, de knelpunten, succesfactoren, enzovoort.

Lees het EPALE-zine over de trefdag 'Geletterdheid op het werk: w@ is d@?' op 8 november 2019 in Brussel.

De opleiding voor kinderbegeleiders uit de kinderopvang bestaat uit 11 bouwstenen, waarbij de organisaties zelf een keuze kunnen maken.

/it/file/bouwstenenpng-0bouwstenen.png

 

Er zijn verschillende mogelijkheden: in de combinatie van de bouwstenen, de omvang van de opleiding en de spreiding in tijd. Een Centrum voor Basiseducatie in de buurt helpt een opleiding op maat uit te werken voor de organisatie en haar werknemers. De 11 bouwstenen dienen in eerste plaats als inspiratie. Aanpassingen en aanvullingen uit de praktijk zijn welkom.

Lees meer in de brochure 'Bouwstenen voor talentontwikkeling bij kinderbegeleiders in de kinderopvang'

Autor(es) do recurso: 
Netwerk Basiseducatie en Diverscity
Data de publicação:
Domingo, 10 de novembro de, 2019
Língua do documento
Tipo de recurso: 
Outros
País:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn