chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

 
 

Recurso

Adaptive Learning: de toekomst van training

Idioma: NL

Publicado por Karine Nicolay

Artificial Intelligence (AI), oftewel kunstmatige intelligentie, begint een belangrijke rol te spelen op de arbeidsmarkt, met name binnen Human Resources. Uiteraard merken we dit ook op het gebied van trainingen. Michel Diaz, Associate Director van onderzoeksbureau Féfaur en Jérôme Bruet, vicepresident van Talentsoft behandelen Adaptive Learning in dit witboek als een van de belangrijkste manieren waarop AI de wereld van trainingen beïnvloedt.

Voor trainingsmanagers die kennis maken met Adaptive Learning is het moeilijk om weten wat ze kunnen verwachten. Aan de ene kant zijn hun verwachtingen misschien te laag, missen ze misschien voorbereiding of geloven ze zelfs dat hun trainingsaanbieders valse beloften doen. Omgekeerd kunnen ze zelf te hooggespannen verwachtingen creëren van de mogelijkheden en haalbaarheid van Adaptive Learning binnen hun organisatie.
 
Michel Diaz en Jérôme Bruet leggen om te beginnen de basisbegrippen uit en geven een vereenvoudigde definitie van Adaptive Learning. Vervolgens geven ze antwoord op de volgende vragen:
 

  • Op welke manieren zorgt AI voor verhoogde effectiviteit bij trainingen voor verschillende soorten klanten?
  • Op welke manier kan AI het trainingsproces verbeteren?
  • Welke services kunnen we verwachten van het digitale platform dat deze beloftes integreert?
Autor(es) do recurso: 
Talentsoft
Data de publicação:
Quinta-feira, 31 de outubro de, 2019
Língua do documento
Tipo de recurso: 
Outros
Etiquetas:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn