chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

 
 

Hogyan növelhető a veszélyeztetett csoportok részvétele a felnőttoktatásban?

Az EPALE előnyeinek maximális kihasználásához jelentkezzen be a fiókjába! Így értékelheti és kommentálhatja a bejegyzéseket, és hozzáférhet az összes különböző funkcióhoz.

Kedves EPALE-kollégák!

Augusztusban és szeptemberben az EPALE kiemelt témája a felnőttoktatásnak a veszélyeztetett csoportok társadalmi integrációjában betöltött szerepe volt. Ez alatt az idő alatt az EPALE nemzeti támogató szolgálatai és a közösség számos inspiráló esettanulmányt, cikket, jelentést és egyéb szakmai anyagot tett közzé a témával kapcsolatban. Elolvasásukhoz látogasson el a társadalmi befogadással kapcsolatos tematikus oldalunkra (a tartalom az Ön által választott nyelvtől függően változik)!

Örömmel tudatjuk, hogy az EPALE éves páneurópai konferenciáját 2019. október 1–2-án a lengyelországi Varsóban tartjuk. A felnőttoktatásról szóló eseményre a nemzeti kormányok, az EPALE, az európai érdekelt felek és az Európai Bizottság képviseletében várhatóan több mint 250 résztvevő érkezik.

Kövesse az eseményt élőben!

Ne feledje rendszeresen felkeresni az EPALE-portált az új tartalmakért! Októbertől decemberig a munkahelyi felnőttoktatás lesz a kiemelt témánk.

 

Mondja el nekünk, mit gondol!

Az EPALE-közösség véleménye fontos számunkra. Nagyra értékelnénk, ha szánna néhány percet éves felhasználói kérdőívünk kitöltésére, és segítene nekünk abban, hogy még jobbak legyünk!

Töltse ki az EPALE-kérdőívet!

 

#EPALEandMe

Az EPALE arra kéri Önt, hogy vegyen részt az alábbi témában meghirdetett #EPALEandMe fotópályázaton: hogyan segíti az EPALE az európai felnőttoktatási szektorban dolgozó szakembereket? A legjobb 10 fotót egy zsűri választja ki, a díjazottak egy Fujifilm Instax fényképezőgépet kapnak. Tudjon meg többet!

 

Legfrissebb blogbejegyzések

Hogyan boldogulnak a fiatal felnőttek az életben? (EN, HU)

Tudja meg, hogyan segített az ENLIVEN projekt a felnőtt életbe integrálódni próbáló fiatal felnőttek előtt álló kihívások kezelésében!

Hasznos-e az önkéntes tevékenység a veszélyeztetett csoportok részvételének növelésében? (EN, HU)

Simon Broek lerántja a leplet a veszélyeztetett társadalmi csoportokat övező egyes mítoszokról, és a munkáltatók alacsony képzettségű felnőttek továbbképzésében játszott szerepére is kitér.

 

Hírek Európából

Szeptember mozgalmas hónap volt az európai felnőttoktatási ágazatban:

 

Az EPALE előnyeinek maximális kihasználásához jelentkezzen be a fiókjába! Így értékelheti és kommentálhatja a bejegyzéseket, és hozzáférhet az összes különböző funkcióhoz.

Etiquetas: