chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

Calendário

JCI Езиково кафе

Publicado por Rositsa Panova 2 anos 2 meses

Quinta-feira 26 de abril de 2018
София
,

JCI Езиково кафе е безплатно социално събитие за упражняване на чужди езици в неформална среда и създаване на нови запознанства. Априлското издание на JCI Language Cafе в София ще се проведе в столичен клуб по традиция в четвъртия четвъртък на месеца. Разговаряйки на някои от десетките възможни езици, включилите се ще имат възможността да подобрят или подобрят езиковите си умения в неформална среда, както и да научат повече за културата и традициите на Еквадор от специалния гост и любител фотограф Васил Стефанов. 

Априлското издание на JCI езиковото кафе е посветено на Република Еквадор в Южна Америка, чието име произлиза от това, че се намира от двете страни на Екватора. Гост ще е любителят фотограф Васил Стефанов, който ще разкаже повече за храната, културата, вярванията и обичайте в Еквадор, за които се е запознал по време на пребиването си като учител-доброволец там. 

Събитието е подходящо за всеки, който иска да обнови, припомни и подобри езиковите си умения, независимо от нивото на познанията му, като има начинаещи и напреднали, чужденци и полиглоти. От чуждите езици най-засилен интерес отново се очаква да има към английския език и традиционно следващите немски, испански, италиански и френски. „Всяко изминало досега издание ни е изненадвало с присъствието на хора, малко или много умеещи да разговарят на "по-редките" езици като нидерландски, руски, хърватски, македонски, гръцки, турски, арабски, японски, китайски, и дори иврит“, споделя един от организаторите на събитието Нина Памукчиева.

JCI Language Cafе се провежда ежемесечно за четвърта поредна година в София и до този момент в него са взели участие над 3 000 души на възраст между 17 и 55 години. Освен в София, събитието се провежда и в други градове в България, в който е представена JCI – Варна, Пловдив, Плевен и Свищов. А от миналата година и в Ница, Франция, където се организира от едно от местните представителства на организацията. 

С пристигането си всеки участник получава стикер със знамето на държавата, чийто език желае да практикува. С коктейл в ръка и в компанията на нови познати, разговорите и игрите за „разчупване на леда“ се превръщат в най-неусетния начин за подобряване на езиковите умения, разказват още организаторите, разказват още организаторите. 

JCI Language Cafе Sofia – Ecuador Edition очаква своите посетители на 26.04.2018 г. (четвъртък) от 19:00 часа в Culture Beat Club (София, пл. „България“ 1 – НДК). Присъствието е безплатно и не е обвързано с предварителна регистрация. Повече информация можете да намерите във Facebook страницата на събитието JCI Language Cafе Sofia

Língua principal:
Preço da inscrição: 
Não
Data limite para a inscrição: 
26/04/2018
Evento na Internet: 
Não
Organizado por: 
Международната младежка камара – София (JCI Sofia)
Tipo de organizador: 
Outro evento
Dados de contacto: 
https://www.facebook.com/JCILCSF/
Tema tratado:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn