chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

Calendário

Få hjälp med ansökan inom Erasmus+ strategiska partnerskap

Publicado por EPALE NSS Sverige 2 meses 1 semana

Quarta-feira 4 de março de 2020
Stockholm
,

Planerar ni att söka bidrag för ett projekt inom Erasmus+ strategiska partnerskap skola, yrkes-, högre- eller vuxenutbildning? Välkommen till Universitets- och högsklerådets ansökningsseminarium där du får stöd och råd inför ansökningsomgången 2020.

För att delta i seminariet ska er organisation redan ha partners och påbörjat ett utkast av ansökan. Under ansökningsseminariet går vi igenom bedömningskriterierna. Du som deltar får diskutera ansökningsidéer och får möjlighet att ställa konkreta frågor om din ansökan till handläggare för Erasmus+.

Prioriterade områden

Er projektidé och syfte och mål med projektet ska ligga i linje med de prioriteringar och mål som gäller för Erasmus+ strategiska partnerskap. Prioriteringarna och målen beskrivs på sidan att tänka på inför ansökan:

Yrkesutbildning: Att tänka på inför ansökan, strategiska partnerskap yrkesutbildning
Vuxenutbildning: Att tänka på inför ansökan, strategiska partnerskap vuxenutbildning

Skicka in utkast på ansökan

För att få så bra stöd som möjligt behöver UHR ett utkast på er ansökan. Skicka utkastet till e-post ka2partnerskap@uhr.se senast 7 dagar innan mötet.
Du kan använda förra årets ansökan som utkast när du formulerar er ansökan och er projektidé. Den tillsammans med ansökningsstöd når du på sidan för ansökan för respektive programdel:

Yrkesutbildning: Ansök till programmet, strategiska partnerskap yrkesutbildning
Vuxenutbildning: Ansök till programmet, strategiska partnerskap vuxenutbildning

Kontakt

Har du frågor om mötet eller ansökan är du välkommen att mejla till ka2partnerskap@uhr.se så svarar vi så snart vi kan på dina frågor.

Mer information

Mer informatin finns på utbyten.se

Preço da inscrição: 
Não
Data limite para a inscrição: 
24/02/2020
Evento na Internet: 
Não
Organizado por: 
Universitets- och högskolerådet
Tipo de organizador: 
Outro evento
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn