chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Serwis informacyjny

Ljetne škole na Rudarskom univerzitetu u Sankt Peterburgu

05/02/2020
przez Ivana Aleksić
Język: HR

Kako je navedeno na internet stranici Unverziteta u Banjoj Luci http://www.unibl.org/, ,,Centar međunarodnih kompetencija pod okriljem UNESCO, a koji radi u okviru Rudarskog univerziteta u Sankt Peterburgu, otvorio je registraciju i raspisao konkurs za grantove za 65 ljetnih škola koje se održavaju na godišnjem novou''.  

Početak rada ljetnih škola planiran je za 1. jun 2020. godine, a u programe škola uvrštena su predavanja, obuke, radionice, takmičenja, kao i razni oblici kulurne i industrijske posjete. Dobitnici stipendije biće oslobođeni plaćanja jednog dijela školarine, smještaja, ishrane i lokalnih transfera.

Spisak svih ljetnih škola dostupan je na internet adresi http://en.spmi.ru/study/courses/summer, a za sve dodatne informacije vezane za grantove možete da se obratite na adresu elektronske pošte summerschools@spmi.ru.

 

*Vijest je preuzeta sa http://www.unibl.org/sr/vesti/2020/02/ljetne-skole-na-rudarskom-univerzitetu-u-sankt-peterburgu 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn