chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Serwis informacyjny

EISEL - voor sterke lokale en regionale partnerschappen

10/12/2019
Język: NL

EISEL – voor sterke lokale en regionale partnerschappen

/es/file/logolearnforlifejpg-0logo_learn_for_life.jpg

Learn for Life doet via het mobiliteitsproject EISEL expertise op om verdere vernieuwing van het Festival van het Leren te realiseren, met name door de vorming van duurzame regionale en lokale partnerschappen. Partnerschappen die samen aantrekkelijke Festivalactiviteiten organiseren en gedurende het hele jaar structureel samenwerken om de leven lang leren-mogelijkheden voor volwassenen voor wie leren niet vanzelfsprekend is te optimaliseren. In het kader hiervan vinden vier studiereizen plaats: Slovenië (mei 2018), Ierland (maart 2019), Wales (juni 2019) en Duitsland (oktober 2019).

Het verslag van de studiereis naar Slovenië kunt u hier vinden. 

Het verslag van de studiereis naar Ierland kunt u hier vinden.

Het verslag van de studiereis naar Wales kunt u hier vinden.

Hieronder vindt u de verschillende verslagen van de studiereis naar Duitsland. 

 

Vragen die tijdens de studiereizen worden onderzocht:

  • Hoe worden educatieve campagnes, zoals het Festival van het Leren, in Slovenië, Ierland, Wales en Duitsland georganiseerd?
  • Wat is de ervaring met duurzame lokale en regionale partnerschappen: welke sleutelvoorwaarden, knelpunten en valkuilen ziet men voor dergelijke partnerschappen? Hoe organiseer je de samenwerking in partnerschappen op het niveau van het management en op het niveau van de concrete werkpraktijk? 
  • Daarnaast is tijdens de studiereizen aandacht voor de wijze waarop volwasseneneducatie in het betreffende land georganiseerd wordt en hoe belangenbehartiging plaatsvindt. Tenslotte maken graag kennis met goede praktijken rond de Learners Voice en Leren & Werken.

Meer informatie over EISEL via info@festivalvanhetleren.nl 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn