chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Kalendarz

Завршна конференција UPNOW пројекта

Zamieszczone przez Uros Velickovic 1 miesiąc 2 tygodnie temu

piątek 26 luty 2021
Београд
,
upnow_logo

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у петак 26.2.2021. године, са почетком у 11 часова у хотелу Хилтон у Београду, организује Завршну међународну конференцију у оквиру пројекта „Методе радног оспособљавања: Нове шансе за развој вештина одраслих у Републици Србији“ (UPNOW).

Ова конференција има за циљ да сумира кључне пројектне активности и представи акциони план, који је крајњи резултат истих. Поред учесника из Србије, укључиће и представнике Европске уније, као и колеге из Грчке и Италије, који се баве датом темом и спроводе или су спровели сличне пројекте.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, број учесника у самој сали је ограничен, али ће сви заинтересовани моћи да присуствују конференцији путем видео линка (Zoom платформа): https://zoom.us/j/94013998621.

Више информација о UPNOW пројекту можете пронаћи на интернет страни: http://upnow.rs/.

Język podstawowy:
Typ wydarzenia: 
Konferencja
Koszty udziału: 
Nie
Wydarzenie online: 
Tak
Organizator: 
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије
Typ organizatora: 
Inne wydarzenie
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email