chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Nieuws

Radionica za pisanje projektnih prijedloga za program Erasmus+, u području obrazovanja odraslih - Osijek 14.12.2018.

06/12/2018
Taal: HR

Agencija za mobilnost i programe EU i Muzej Slavonije pozivaju Vas na radionicu za pisanje projektnih prijedloga za program Erasmus+, u području obrazovanja odraslih u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2019. godinu

Radionica će se održati u Osijeku, 14. prosinca 2018., 9.30-14.15 h u Muzeju Slavonije, Trg Sv. Trojstva 6.

Rok za prijavu je 12. prosinca 2018. u 14:00 h, putem jednostavnog PRIJAVNOG OBRASCA

Radionica je namijenjena prvenstveno novim potencijalnim prijaviteljima Erasmus+ programa u (nestrukovnom) obrazovanju odraslih te prijaviteljima s manjkom iskustva. Cilj događanja je upoznati zainteresirane sudionike s mogućnostima u sklopu programa Erasmus+ za područje (nestrukovnog) obrazovanja odraslih te motivirati i osnažiti nove potencijalne prijavitelje za pokretanje  projekata mobilnosti u svrhu učenja (KA1).

Na radionici će biti  predstavljeni primjeri dobre prakse, smjernice i savjeti za popunjavanje prijavnog obrasca uz praktičan rad na dijelovima prijavnog obrasca.

U okviru programa Erasmus+ Ključne aktivnosti 1, u području obrazovanja odraslih, u projektima mobilnosti (KA1) mogu sudjelovati organizacije koje nude usluge nestrukovnog obrazovanja odraslih osoba, bilo da se radi o formalnom, neformalnom ili informalnom obrazovanju. Primjeri takvih ustanova su: muzeji, knjižnice, pučka otvorena učilišta, ustanove za obrazovanje odraslih, škole stranih jezika, udruge koje nude usluge obrazovanja odraslih itd. U KA1 projektima, osoblju iz organizacija za obrazovanje odraslih pruža se mogućnost odlaska na usavršavanja i osposobljavanja u inozemstvu. Više o mogućnostima u okviru programa Erasmus+ u  području obrazovanja odraslih možete pronaći ovdje.

Broj sudionika na radionici je ograničen. U slučaju velikog odaziva, Agencija za mobilnost i programe EU zadržava pravo ograničenja broja sudionika.

Dnevni red događanja možete pogledati ovdje.

Za sva pitanja obratite nam se na grundtvig@mobilnost.hr

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn