chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen ammattilainen - parempaa mainoslausetta muuttuvassa maailmassa saa hakea

Taal: FI

Gepost door Mikko Mattila

Tämä tekstikokoelma pitää sisällään kaksitoista tarinaa kasvatustieteiden opiskelusta, opiskeluaikaisista valinnoista sekä työllistymisestä. Tarinat ovat Tampereen yliopistosta elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen koulutuksesta (elokas) kasvatustieteen maisteriksi valmistuneiden kirjoittamia kuvauksia, jotka kerättiin keväällä 2018.

Kokoelmaan kootut tarinat kerättiin sähköpostitse vuosina 2005-2017 valmistuneilta elokkailta. Mukaan saatiin eri sektoreille työllistyneitä ja erilaisia polkuja kulkeneita. Kukin kirjoittaja kertoo tarinansa omin sanoin, omalla tavallaan ja haluamiaan asioita painottaen. Kirjoittamisen tueksi oli tarjolla apukysymyksiä, jotka koskivat opiskelualan ja sivuaineiden valintaa, arvosanojen ja opinnäytetöiden merkitystä työllistymiselle, työharjoittelua ja kansainvälisiä kokemuksia opiskeluaikana, aktiivisuutta opiskelijajärjestöissä ja luottamustehtävissä sekä työhakua ja ensimmäisiä työpaikkoja. Tarinansa loppuun monet kirjoittajista ovat kiteyttäneet viestin, jonka he haluavat välittää uusille opiskelijoille.

/nl/file/epalevalmistuneidentarinatpngepale_valmistuneiden_tarinat.png

Auteurs van het materiaal: 
Mirka Räisänen, Leena Pohjasmäki, Liisa Ikkala-Toiviainen
Publicatiedatum:
donderdag, 24 mei, 2018
Taal van het document
Type materiaal: 
Studies en rapporten
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email