Overslaan en naar de inhoud gaan
Resource Details
BRON

Elérhető konferenciaanyagok: Kultúrákon átívelő tanácsadás és nemzetközi karrier

A közép-kelet-európai Euroguidance központok határmenti együttműködése 2005-ben indult azzal a szándékkal, hogy a résztvevő országok gyakorló tanácsadóinak, szakembereinek és döntéshozóinak fórumot biztosítson a tanácsadás, pályaorientáció területén végbemenő változások megvitatására, jó gyakorlat bemutatására, tapasztalatcserére és kapcsolatépítésre.

Az együttműködésben részvevő országok éves rendszerességgel un. Határmenti szemináriumot rendeznek, amelyen mindig, a pályaorientációhoz vagy tanácsadáshoz kapcsolódó aktuális téma kerül a középpontba. A konferencia témájában minden évben a résztvevő országok egy országtanulmányt is készítenek, valamint a szemináriumon elhangzott előadásokat egy un. kompendiumban gyűjtik össze. A szemináriumok anyagai évekre visszamenőleg is elérhetők.

A 2016-os év "Kultúrákon átívelő tanácsadás és nemzetközi karrier – Migránsok és kisebbségek integrációja" konferenciaanyag az alábbi oldalról letölthető angol nyelven. A dokumentumok Ausztria, Horvátország, Csehország, Szlovákia, Németország, Lengyelország, Szlovénia, Románia és Magyarország jó gyakorlatait és országjelentéseit tartalamazza. 

Resource Details
Auteurs van het materiaal
Euroguidance Cross Border Cooperation
Type materiaal
Casestudy
Land
Publicatiedatum
Taal van het document
Login (1)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!