Overslaan en naar de inhoud gaan
Resource Details
BRON

Let's Work Together -toimintaryhmä tukee kotoutumista

 

Let’s Work Together -toimintaryhmä on perustettu tukemaan ja auttamaan turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Tampereen yliopiston Kasvatustieteiden yksikkö yhteistyökumppaneineen organisoi yhteistä matalan kynnyksen toimintaa, jossa pyritään koulutuksen keinoin osallistamaan Suomeen tulleita turvapaikanhakijoita ja pakolaisia ja tarjoamaan heille mielekästä tekemistä yhdessä suomalaisten kanssa.

Let’s work together – toimintaryhmä kokoaa Tampereen yliopiston henkilökuntaa ja opiskelijoita sekä Pirkanmaalla toimivien aikuis- ja ammattikasvatusorganisaatioiden edustajia, jotka ovat kiinnostuneita turvapaikanhakijoiden osallistamisesta.

Se kutsuu mukaan ihmisiä ja organisaatioita sekä osallistumaan jo suunniteltuihin toimintoihin että ideoimaan uusia toimintamuotoja. Let’s work together –toimintaryhmän tarkoitus on palvella mukana olijoiden yhteydenpitoa ja toiminnan koordinointia. Toimintaa toteutetaan mm. yksikön opetusohjelmaan sisältyvillä kursseilla ja harjoittelujaksoilla ja opinnäytetöissä.

 

Kuva: Lets Work Together Action Group

Resource Details
Auteurs van het materiaal
Anja Heikkinen, Tampereen yliopisto
Type materiaal
Overig
Land
Publicatiedatum
Taal van het document
Login (0)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!