chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Let's Work Together -toimintaryhmä tukee kotoutumista

Taal: FI

Gepost door Mikko Mattila

/nl/file/letsworkjpgpngletswork.jpg.png

 

Let’s Work Together -toimintaryhmä on perustettu tukemaan ja auttamaan turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Tampereen yliopiston Kasvatustieteiden yksikkö yhteistyökumppaneineen organisoi yhteistä matalan kynnyksen toimintaa, jossa pyritään koulutuksen keinoin osallistamaan Suomeen tulleita turvapaikanhakijoita ja pakolaisia ja tarjoamaan heille mielekästä tekemistä yhdessä suomalaisten kanssa.

Let’s work together – toimintaryhmä kokoaa Tampereen yliopiston henkilökuntaa ja opiskelijoita sekä Pirkanmaalla toimivien aikuis- ja ammattikasvatusorganisaatioiden edustajia, jotka ovat kiinnostuneita turvapaikanhakijoiden osallistamisesta.

Se kutsuu mukaan ihmisiä ja organisaatioita sekä osallistumaan jo suunniteltuihin toimintoihin että ideoimaan uusia toimintamuotoja. Let’s work together –toimintaryhmän tarkoitus on palvella mukana olijoiden yhteydenpitoa ja toiminnan koordinointia. Toimintaa toteutetaan mm. yksikön opetusohjelmaan sisältyvillä kursseilla ja harjoittelujaksoilla ja opinnäytetöissä.

 

Kuva: Lets Work Together Action Group

Auteurs van het materiaal: 
Anja Heikkinen, Tampereen yliopisto
Publicatiedatum:
woensdag, 13 december, 2017
Taal van het document
Type materiaal: 
Overig
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email