Overslaan en naar de inhoud gaan
Resource Details
BRON

Kunnossa kaiken ikää!

Liikuntaa on monenlaista ja alkuun pääsee pienin askelin. Juuri siitä syystä sinun on mahdollista aloittaa liikkuminen jo tänään esimerkiksi KKI-ohjelman kunto-oppaiden avulla! Omasta kunnosta huolehtiminen on tärkeää niin fyysisen kuin henkisenkin hyvinvoinnin kannalta. Arkiliikunnan lisääminen on ensimmäinen askel henkilökohtaisen hyvinvoinnin edistämiseen. 

Kunto-oppaat

Matka hyvään kuntoon

KKI-kunto-opas on uudistunut ja on nyt nimeltään Matka hyvään kuntoon! Opas sisältää käytännön ohjeita siihen, kuinka aloittaa liikkuminen ja lisätä arjen aktiivisuutta sekä miten kohentaa vähitellen lihasvoimaa ja kestävyyskuntoa. Matka hyvään kuntoon -opas on jaettu kolmeen neljä viikkoa kestävään jaksoon. Liikuntaa lisätään arkeen työmatka- ja hyötyliikunnan, erilaisten kotijumppien, kuntosaliharjoittelun ja monipuolisten lajikokeilujen avulla. Oppaasta löytyy myös helposti toteutettavia liikkuvuusharjoituksia. Opas on A4-kokoinen, 32-sivuinen nelivärinen seinäkalenteri. Pidä huolta itsestäsi ja ota ystäväsikin mukaan liikkumaan!

Matka hyvään kuntoon -opas pdf-tiedostona.

 

Eläkevuodet edessä

KKI-kunto-opas 60+ uudistui täysin ja on saanut nimekseen Eläkevuodet edessä. Opas sisältää 12 viikon nousujohteisen liikuntaohjelman monipuolisine kestävyyskunnon, lihasvoiman ja liikkuvuuden harjoituksineen. Lisäksi opas antaa eväitä eläkkeelle valmistautumiseen muullakin tavoin. Oppaan jumpat löytyvät myös videoina KKI-ohjelman Youtube-kanavalla. Opas on A4-kokoinen, 36-sivuinen nelivärinen seinäkalenteri.

Oppaan liikuntaohjelman ovat suunnitelleet Kirsti Siekkinen ja Sari Kivimäki ja toimitustyöstä ovat vastanneet Ulla-Maija Paavilainen ja Katri Siivonen.

Eläkevuodet edessä pdf-tiedostona.

 

Lonkat kuntoon

Lonkat kuntoon -opas ohjaa turvallisin ohjein harjoittamaan lonkkaa ja heikompaa jalkaa entistä toimintakykyisemmäksi. Opas sisältää kahdeksan viikon kotiharjoitteluohjelman, jossa keskitytään lihaskunnon, koordinaation ja tasapainon vahvistamiseen sekä lantion hallintaan.

Opas soveltuu lonkkaleikattujen tai leikkaukseen valmistautuvien kotikuntoutukseen. Tavoitteena on saada molemmat jalat yhtä vahvoiksi ja päästä jatkamaan liikkumista rennosti entiseen tapaan.

Huom. Oppaan painos on loppunut! Ladattavissa pdf-tiedostona.

 

Tartu tilaisuuteen, ota tavaksi!

Tartu tilaisuuteen, ota tavaksi! -opas johdattaa pysyvien elintapamuutosten kautta painonhallintaan ja liikunnallisempaan arkielämään. Oppaassa on 32 viikon liikuntaohjelma sekä tietoa hyvästä ruokavaliosta, liikunnasta, arkiaktiivisuudesta, ongelmatilanteiden kohtaamisesta ja viisaista valinnoista.

Huom. Oppaan painos on loppunut! Ladattavissa  pdf-tiedostona.

 

Kunto-oppaat ovat myös tilattavissa toimitus- ja postituskulujen hinnalla täältä. Materiaalit voi tilata myös osoitteesta tilaukset(at)likes.fi. Muista mainita tilauksesi yhteydessä, mikäli laskutusosoite on eri kuin tilausosoite. Mainitse myös puhelinnumero.

Lisätietoa Kunnossa kaiken ikää -ohjelman verkkosivuilla.

Resource Details
Auteurs van het materiaal
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma
Type materiaal
Onderwijsmiddelen voor afstandsonderwijs
Land
Publicatiedatum
Taal van het document
Login (0)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!