chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Vägledningsnätverket inom NVL

Taal: SV

Gepost door EPALE NSS Sverige

NVL är ett nordiskt nätverk för vuxnas lärande som Vox, nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk, administrerar på uppdrag av Nordiska Ministerrådet, som också finansierar verksamheten. NVL:s målsättning är att främja livslångt lärande och fokuserar på tvärsektoriellt samarbete och Nordiska Ministerrådets prioriterade insatsområden. NVL:s arbetssätt är både starkt kopplat till miljöerna inom vuxnas lärande och deras intresse, och inriktat på att förmedla och implementera Nordiska ministerrådets prioriteringar.

NVL, har ett nätverk för vägledning.

Vägledningsnätverket ska bidra till utveckling av vägledning i de nordiska länderna. Nätverket har bl. a. arbetat med kompetenutveckling av vuxenvägledare, frågor runt livslång vägledning och karriärkompetenser samt utveckling av vägledningstjänsterna. Nätverket har genomfört och bidragit till nationella och nordiska konferenser samt utarbetat ett antal rapporter om dessa teman.

Besök deras sida på NVL och ta del av nyheter och rapporter. Läs artiklar om vägledning och hitta intressanta länkar!

Auteurs van het materiaal: 
Nordiskt nätverk för vuxnas lärande, NVL
Publicatiedatum:
dinsdag, 21 november, 2017
Type materiaal: 
Mogelijkheden en bronnen
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email