chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Ny temaside om arbeidsrettet norskopplæring

Taal: NB

Gepost door Graciela Sbertoli

 
To kvinner og en mann i et klasserom

Kompetanse Norge lanserer ny temaside om arbeidsrettet norskopplæring, for å gi ledere og lærere i voksenopplæringen metoder og teoretisk grunnlag for hvordan de kan levere en best mulig norskopplæring som forbereder deltakerne på det norske arbeidslivet.

På siden presenterer vi relevant teori på feltet i tillegg til aktuelle metoder og læringsressurser.

Arbeidsretting tilpasses deltakerne

Formålet i introduksjonsloven er å styrke nyankomne innvandrere sin mulighet til å delta i yrkes- og samfunnsliv. Arbeidsrettet norskopplæring er et viktig virkemiddel og innebærer økt fokus på arbeidslivsdomenet i Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere.

Opplæringen kan arbeidsrettes for deltakere som får hele sin opplæring i et klasserom, for dem som kombinerer undervisning med praksis på ulike måter, og for dem som får hele opplæringen ute i arbeidslivet. Arbeidsretting kan således tilpasses deltakere på alle spor og på flere nivåer i norskopplæringen.

 

Auteurs van het materiaal: 
Kompetanse Norge / Skills Norway
Publicatiedatum:
zaterdag, 2 december, 2017
Taal van het document
Type materiaal: 
Onderwijsmiddelen voor afstandsonderwijs
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email