Overslaan en naar de inhoud gaan
Resource Details
BRON

Publikacija dobrih praks pri Uresničevanju prenovljenega Evropskega programa za učenje odraslih (EPUO)

Kar trije primeri dobrih praks projekta EPUO v Sloveniji so svoje mesto našli v publikaciji Dobre prakse pri Uresničevanju prenovljenega Evropskega programa za učenje odraslih (EPUO) 2012–2016 (Good practices in the implementation of the European Agenda for Adult Learning from 2012 until 2016). To so motivacijski filmi, strokovni dogodki EPUO za razvoj temeljnih zmožnosti odraslih in Parada učenja, ki jih pripravljajo, koordinirajo in izvajajo na Andragoškem centru Slovenije (ACS).

 

Publikacija prinaša primere dobrih praks, tudi zgoraj omenjene slovenske, ki so jih nacionalni koordinatorji razvili med letoma 2012 in 2016. Med implementacijo programa so nacionalni koordinatorji razvili številne uspešne dejavnosti, ki so imele v državah velik pozitiven vpliv, dobre prakse pa želijo deliti tudi z drugimi, ki jih zanima področje izobraževanja odraslih. 

Publikacija je sicer prva različica zbirke dobrih praks nacionalnih koordinatorjev, v prihodnje si jih želijo izdati še več. Nacionalni koordinatorji za Uresničevanje EPUO prejemajo finančno podporo Evropske komisije v okviru programa Erasmus+. Sredstva so namenjena opravljanju dejavnosti, ki prispevajo k reševanju nizke vključenosti odraslih v izobraževanju in usposabljanju, zlasti tistih z nizkimi spretnostmi. 

 

Resource Details
Auteurs van het materiaal
Education, Audiovisual & Culture Executive Agency, Erasmus+
Type materiaal
Overig
Land
Publicatiedatum
Taal van het document
Login (0)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!