chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Izobraževanje in učenje odraslih v lokalni skupnosti

Taal: SL

Gepost door Ajda Turk

Dr. Sonja Kump (Oddelek za pedagogiko in andragogiko, Filozofska fakulteta UL) v svoji prezentacijo predstavi koncept skupnostnega izobraževanja. Bralec lahko izve, kaj je skupnostno izobraževanje, od kod izvira, o skupnostnem izobraževanju in družbenih spremembah, modelih skupnostnega izobraževanja, kdo je skupnostni izobraževalec, različnih praksah skupnostnega izobraževanja v svetu in v Sloveniji ter še čem. V zaključku predstavlja evalvacijsko študijo Izobraževanje odraslih v lokalni skupnosti (2011, ACS) in raziskavo Oskrba starejših v skupnosti v Sloveniji (2011–2014; področje izobraževanja (FF)).

Prezentacija je bila predstavljena na Pedagoško-andragoških dnevih 2015 (29. januarja 2015). Osrednja tema je bila Učenje in izobraževanje v skupnosti – vloga šole in skupnostnih organizacij. 

 

Auteurs van het materiaal: 
Sonja Kump
Publicatiedatum:
donderdag, 29 januari, 2015
Taal van het document
Type materiaal: 
Overig
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn