chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Publikacija: Pristop k samoevalvaciji Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje – POKI

Taal: SL

Gepost door Neja Colja

V okviru mednarodnega projekta SHAPE (Shared expertise in provision of adult education in 5 European countries: Izmenjava dobrih praks na področju izobraževanja odraslih v petih evropskih državah) so na Andragoškem centru Slovenije (ACS) v tiskani obliki predstavili slovenski pristop k samoevalvaciji Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje POKI.

Pristop k samoevalvaciji POKI so razvili kot enega od vzvodov za razvijanje kakovosti v izobraževanju odraslih.

V knjižici so predstavljena izhodišča, na katerih temelji pristop k samoevalvaciji POKI. Predstavljen je tudi sam postopek, skozi katerega gre organizacija, ki izobražuje odrasle ter načrtuje in izvaja samoevalvacijo po modelu POKI. V nadaljevanju je predstavljeno, kaj vse organizacija skozi proces vpelje v svoj notranji sistem kakovosti. Na kratko so predstavljene še druge vsebine s področja kakovosti izobraževanja odraslih, ki jih razvija in usmerja ACS.

Promocijsko knjižico so natisnili v 2 različicah – angleškem in slovenskem jeziku.

/nl/file/n-1149-11bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbjpgn-1149-11_bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.jpg

Auteurs van het materiaal: 
Andragoški center Slovenije
Publicatiedatum:
zaterdag, 10 januari, 2015
Type materiaal: 
Overig
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn