chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Priče EPALE zajednice - Obrazac za prijavu

Taal: HR

Gepost door Daria Mrsic

Možete pisati na engleskom ili bilo kom jeziku koji EPALE podržava, uključujući srpski, hrvatski i bosanski jezik. Obrazac na sva tri službena jezika Bosne i Hercegovne možete pronaći u ovom resursu.

Da bi ste učestvovali potrebno je da ispunite obrazac i pošaljete ga na helpdesk@epale-support.eu, kao i da označite “Priče EPALE zajednice: vaše ime i prezime” u naslovu vašeg e-maila.

Cilj poziva je prikupiti različite priče, iskustva, rješenja problema nastalih pod uticajem situacije korona virusa, o mogućnostima e-učenja, online podučavanja i slično, kao i pružiti priliku za vidljivost ovih priča na EPALE platformi i društvenim medijima.

Naša želja je da predstavimo one koji se suočavaju s ovim teškim vremenima, pa vas molimo da nam pošaljite fotografiju vas, vaše organizacije za obrazovanje odraslih ili fotografiju koju želite posvetiti svojoj priči.

 

Podržite EPALE inicijativu i podijelite svoju priču, ideje i iskustva sa kolegama iz oblasti obrazovanja odraslih širom Evrope još danas!

 

Auteurs van het materiaal: 
Državni servis za podršku EPALE Bosna i Hercegovina
Publicatiedatum:
maandag, 18 mei, 2020
Type materiaal: 
Overig
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn