chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Prva letošnja številka revije International Review of Education 

Taal: SL

Gepost door Ana Peklenik

Revija International Review of Education v letošnji prvi izdaji prinaša številne vsebine, zanimive tudi za slovenske strokovnjake v izobraževanju odraslih. Uvodnik z naslovom Viri upanja: k prevrednotenju izobraževanja napoveduje pet znanstvenih prispevkov in tri predstavitve knjig. 

Članki se nanašajo na kritično presojo raziskave PIAAC, trajnostno izobraževanje, principe dela pri učenju na daljavo, pismenosti za samozadostnost, pospešene programe učenja (Accelerated Learning Programmes). 

Vsi prispevki in knjižne recenzije so prosto dostopni na spletu, za pomoč pri dostopu do zaklenjenih člankov pa pišite na knjiznica@acs.si.

Ana Peklenik je zaposlena v Promocijskem in informacijskem središču Andragoškega centra Slovenije, kjer se ukvarja predvsem s knjižnično-dokumentacijsko dejavnostjo.

Auteurs van het materiaal: 
Paul Stanistreet ur.
Publicatiedatum:
vrijdag, 28 februari, 2020
Taal van het document
Type materiaal: 
Overig
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email