chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Zadnja letošnja številka e-Novičk Andragoškega centra Slovenije

Taal: SL

Gepost door Ana Peklenik

Vabimo k branju najnovejše izdaje našega spletnega glasila e-Novičke.

Na naslovnici smo objavili reportaži z Letnega posveta o izobraževanju odraslih in posvetovalnega dogodka EPUO, ki smo ga imenovali Stičišča. V prispevkih so tudi povezave na fotogaleriji in videoposnetke posameznih govorcev. Ponosni smo na novo publikacijo o Študijskih krožkih, ki jo predstavlja urednica dr. Nevenka Bogataj. Tudi vaš Kotiček je bogato založen. 

Prva številka e-Novičk v letu 2020 bo izšla sredi januarja, zato vas vabimo, da članke o pomembnih dogodkih, projektih in programih, ki jih pripravljate in izvajate,  pošljete na naslov e-novicke@acs.si najpozneje v sredo, 8. januarja. 

Objavljene prispevke lahko komentirate in delite na spletnih družbenih omrežjih ter tako poskrbite za širjenje novic o pomenu izobraževanja odraslih in vseživljenjskega učenja. 

Ana Peklenik je zaposlena v Promocijskem in informacijskem središču Andragoškega centra Slovenije, kjer se ukvarja predvsem s knjižnično-dokumentacijsko dejavnostjo.

Auteurs van het materiaal: 
Andragoški center Slovenije
Publicatiedatum:
woensdag, 18 december, 2019
Taal van het document
Type materiaal: 
Overig
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email