chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Анализ на резултатите от анкетно проучване на уменията, необходими за успешна реализация на пазара на труда

Taal: BG

Gepost door Iliana Taneva

Настоящият доклад е изготвен в изпълнение на Проект No 592041-EPP-1-2017 -I-BGEPPKA3-AL-AGENDA “Националните координатори в изпълнение на Европейската програма за учене на възрастни”.
В него са представени резултатите от проучване на уменията, необходими за успешна реализация на пазара на труда, проведено сред работодатели и безработни лица в периода септември-октомври 2018 г.
Проучването е част от национален консултативен процес със заинтересовани страни за подготовка на документ с пътища и мерки за подобряване на уменията на възрастните.
Констатациите в доклада се използват при разработването на Консултативен документ, в изпълнение на Националната стратегия за учене на възрастни и в съответствие с Препоръката на Съвета от 19 декемвери 2016 г. относно повишаване на уменията: нови възможности за възрастните.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email