chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Leermiddel

Izšla je letošnja deveta številka e-Novičk ACS

Taal: SL

Gepost door Nevenka Kocijančič

Vabimo k branju oktobrske številke e-Novičk Andragoškega centra Slovenije. Prinaša bogate vtise z nedavnih dogodkov: z beograjske konference Gradimo mostove, Regijske konference EPALE in zaključne konference EPUO, 15. Dnevov slovenskih svetovalnih središč, evropske konference EPALE 2019, 19. Festivala za tretje življenjsko obdobje …

Dodali smo novo rubriko Blog, v kateri objavljamo Utrinke s severa, rubrika Kotiček je vaš prinaša kar šest prispevkov iz različnih logov. Vse to in še več najdete s klikom na e-Novičke ACS.

Naslednja, novembrska številka e-Novičk bo izšla sredi naslednjega meseca, zato vas vabimo, da prispevke o pomembnih dogodkih, povezanih z izobraževanjem odraslih in vseživljenjskim učenjem, pošljete na naslov e-novicke@acs.si najpozneje v sredo, 6. novembra.

Objavljene prispevke lahko komentirate in delite na spletnih družbenih omrežjih ter tako poskrbite za še boljše ozaveščanje o svojih dogodkih, programih in projektih. 

Nevenka Kocijančič je zaposlena na Andragoškem centru Slovenije kot urednica spletnih strani. Že vrsto let se ukvarja s promocijo izobraževanja in učenja odraslih, v zadnjem času pa opravlja operativne naloge za projekt EPALE.


 

Auteurs van het materiaal: 
Andragoški center Slovenije
Publicatiedatum:
dinsdag, 15 oktober, 2019
Taal van het document
Type materiaal: 
Overig
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn