Resource Details
BRON

Izšla je letošnja deveta številka e-Novičk ACS

Vabimo k branju oktobrske številke e-Novičk Andragoškega centra Slovenije. Prinaša bogate vtise z nedavnih dogodkov: z beograjske konference Gradimo mostove, Regijske konference EPALE in zaključne konference EPUO, 15. Dnevov slovenskih svetovalnih središč, evropske konference EPALE 2019, 19. Festivala za tretje življenjsko obdobje …

Dodali smo novo rubriko Blog, v kateri objavljamo Utrinke s severa, rubrika Kotiček je vaš prinaša kar šest prispevkov iz različnih logov. Vse to in še več najdete s klikom na e-Novičke ACS.

Naslednja, novembrska številka e-Novičk bo izšla sredi naslednjega meseca, zato vas vabimo, da prispevke o pomembnih dogodkih, povezanih z izobraževanjem odraslih in vseživljenjskim učenjem, pošljete na naslov e-novicke@acs.si najpozneje v sredo, 6. novembra.

Objavljene prispevke lahko komentirate in delite na spletnih družbenih omrežjih ter tako poskrbite za še boljše ozaveščanje o svojih dogodkih, programih in projektih. 

Nevenka Kocijančič je zaposlena na Andragoškem centru Slovenije kot urednica spletnih strani. Že vrsto let se ukvarja s promocijo izobraževanja in učenja odraslih, v zadnjem času pa opravlja operativne naloge za projekt EPALE. 

Resource Details
Auteurs van het materiaal
Andragoški center Slovenije
Type materiaal
Overig
Land
Slovenija
Publicatiedatum
Taal van het document
slovenski
Login (1)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!