Overslaan en naar de inhoud gaan
Resource Details
BRON

Dvojna številka e-Novičk ACS je barvita kot praznovanja obletnice programa PUM-O po Sloveniji

V poletni številki e-Novičk Andragoškega centra Slovenije se oziramo še v maj in junij: s kratkimi reportažami s Parad učenja po Sloveniji, s prispevki z Andragoškega kolokvija, Posveta Andragoškega društva Slovenije in Letne konference EAEA zaokrožujemo dogajanje v izobraževanju odraslih v prvi polovici leta. 

Poletje je bilo vsepovsod po Sloveniji v znamenju obletnice programa PUM-O. Praznovali s(m)o inovativno, barvito, živahno. Preberite reportaže in si oglejte filme, ki so jih pripravili udeleženci. 

V rubriki EPALE napovedujemo Regijsko konferenco EPALE in zaključno konferenco EPUO, z veseljem sporočamo, da je platforma dočakala že dolgo napovedano prenovo: odzivni čas med kliki uporabnikov se je skrajšal, in napovedujemo temo - socialno vključevanje ranljivih ciljnih skupin, ki bo zaznamovala avgust in september na EPALE.

Vse to in še veliko veliko več, preberite v dvojni poletni številki e-Novičk.

Vabimo vas, da nam pošljite prispevke o dogodkih v svojem okolju do ponedeljka, 9. septembra, in poskrbeli bomo za objavo. 

Objavljene prispevke lahko komentirate in delite na spletnih družbenih omrežjih ter tako poskrbite za še boljšo promocijo svojih programov, projektov, dogodkov ... Nevenka Kocijančič je zaposlena na Andragoškem centru Slovenije kot urednica spletnih strani. Že vrsto let se ukvarja s promocijo izobraževanja in učenja odraslih, v zadnjem času pa opravlja operativne naloge za projekt EPALE.

Resource Details
Auteurs van het materiaal
Andragoški center Slovenije
Type materiaal
Overig
Land
Publicatiedatum
Taal van het document
Login (1)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!