Overslaan en naar de inhoud gaan
Resource Details
BRON

ValidVol – платформа за валидиране на доброволци

 

ValidVol е уникална за България платформа, която цели да подпомогне процеса на сертифициране и валидиране на знанията, уменията и компетенциите, които се усвояват през участието на хора в доброволчески дейности.

Платформата е предназначена за организации и институции в България, които реализират доброволчески програми и имат разработени стандарти и правила за работа с доброволци. След регистрация в нея, всеки доброволец, който е член на одобрена организация, създава свой индивидуален профил и чрез попълване на въпросници, свързани с личностното му развитие, генерира свой индивидуален сертификат, даващ точно и конкретно описание на реализираните от него дейности и нивата на развитие на посочените социални умения.

Платформата е резултат от дългогодишните усилия на Фондация Национален алианс за работа с доброволци за признаване на уменията, добити по неформален път и реализираните два проекта - „Валидиране на доброволчеството – инвестиция в собственото професионално бъдеще” и „Доброволчеството – фактор за реализация”, финансирани от програма Еразъм + КД2 Стратегически партньорства в областта на младежта, в периода 2014 – 2018 г.

Resource Details
Auteurs van het materiaal
Екип на платформата ValidVol
Type materiaal
Mogelijkheden en bronnen
Publicatiedatum
Taal van het document
Login (1)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!