Overslaan en naar de inhoud gaan
Event Details
28 Sep
2018

Žene u poslovnom svijetu

Bosnia and Herzegovina
Banja Luka

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća podržala je organizaciju “Druge konferencije ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj – Žene u poslovnom svijetu” koju organizuju Privredna komora Republike Srpske, Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske i Područna privredna komora Banja Luka, a koja će biti podržana zajedničkim programom Evropske unije, EBRD i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH, EU ProLocal. Konferencija će se održati u petak 28. septembra 2018. godine, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, Trg Republike Srpske 1, Banja Luka sa početkom u 9:00 časova, pod okriljem Evropske mreže preduzetništva.

Osnovni cilj konferencije je promovisati žensko preduzetništvo, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke projekte, te kroz razmjenu iskustava unaprediti saradnju žena preduzetnica u regionu.

Programom Konferencije predviđeno je održavanje motivacionog predavanja,  sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te panel diskusije kroz koju će se predstaviti iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva će se održati i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika.

Organizatori konferencije pozivaju vas da učestvujete na konferenciji i B2B razgovorima u Banjoj Luci, gdje će preduzetnice imati mogućnost da se upoznaju sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna.

Rok za registraciju je 25. septembar 2018. godine putem linka: http://womenentrepreneurship2018.talkb2b.net/.

Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske su Gordana Višekruna i Jelena Rodić (051 222 986, gordanas@komorars.ba  i jelenat@komorars.ba).

 

 

Event Details
Status
As planned
Type evenement
Conferentie
Type organisator
Ander evenement
Organiser name
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća ,Privredna komora Republike Srpske, Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske i Područna privredna komora Banja Luka
Contactgegevens
http://womenentrepreneurship2018.talkb2b.net

Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske su Gordana Višekruna i Jelena Rodić (051 222 986, gordanas@komorars.ba i jelenat@komorars.ba).
Doelgroep
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Behandelde thema
Doelstellingen
Osnovni cilj konferencije je promovisati žensko preduzetništvo, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke projekte, te kroz razmjenu iskustava unaprediti saradnju žena preduzetnica u regionu.
Verwachte leerresultaten
Programom Konferencije predviđeno je održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te panel diskusije kroz koju će se predstaviti iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva će se održati i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika.
Deelnamekosten
Nee

Heb je een evenement in gedachten?

Aarzel niet! Klik op de link hieronder en voeg een evenement toe!

Laatste discussies

EPALE Discussie: Wat kunnen we doen om de volwasseneneducatie beter te maken voor mensen met een beperking?

In juni richt EPALE de schijnwerpers op hoe mensen met een beperking kunnen bijleren. We horen graag van jou hoe we volwasseneneducatie voor mensen met een beperking kunnen verbeteren. De schriftelijke discussie (in het Engels) zal plaatsvinden op 8 juni om 14 uur (CEST).
Meer

Vindt u het ook jammer dat de volwasseneneducatie nauwelijks bijdraagt aan het nieuwe decreet voor duaal leren?