Overslaan en naar de inhoud gaan
Event Details
10 Jul
2018

Въведение в програмирането за компютърни потребители на възраст 50+

Bulgaria
София

Дружество Знание търси активни и любопитни компютърни потребители над 50 години за участие в безплатен компютърен курс по проект Silver Code, финансиран по програма Еразъм+.

Курсът има за цел да:* Запознае хората над 50 години с процеса на "кодиране" - планирането и създаването на компютърни програми* Спомогне за изграждането на логическо мислене и нагласа за аналитично решаване на проблеми* Създаде технологична самоувереност в по-възрастните компютърни потребители* Насърчи употребата на нови технологии в ежедневието* Създаде солидна база за усвояването на по-нататъшни умения в сферата на информационните технологии.

В учебната програма са включени интересни теми, презентации и практически активности. Нивото на трудност е внимателно съобразено за да направи курса забавен, но все пак предизвикателен.Знанията придобити в час ще могат да бъдат разширени с допълнителни материали и дискусии в нашата онлайн платформа.Курсът е подходящ за хора, които вече се чувстват комфортно при работа с компютър и биха желали да разширят своите познания. Занятията ще се провеждат два пъти седмично (вторник и сряда) в течение на четири пъти.Началната дата е 10ти юли 2018 г. от 18:00 часа. 

Event Details
Status
As planned
EU projectnr.
Silver Code
Type organisator
Ander evenement
Organiser name
Дружество "Знание"
Contactgegevens
За записване и допълнителна информация се обадете на 02/952 38 65 или пишете на projects@znanie-bg.org.
Aantal afgevaardigden
< 100
Deelnamekosten
Nee

Heb je een evenement in gedachten?

Aarzel niet! Klik op de link hieronder en voeg een evenement toe!

Laatste discussies

EPALE Discussie: Wat kunnen we doen om de volwasseneneducatie beter te maken voor mensen met een beperking?

In juni richt EPALE de schijnwerpers op hoe mensen met een beperking kunnen bijleren. We horen graag van jou hoe we volwasseneneducatie voor mensen met een beperking kunnen verbeteren. De schriftelijke discussie (in het Engels) zal plaatsvinden op 8 juni om 14 uur (CEST).
Meer

Vindt u het ook jammer dat de volwasseneneducatie nauwelijks bijdraagt aan het nieuwe decreet voor duaal leren?