Overslaan en naar de inhoud gaan
Event Details
7 May
2018

Voksenpædagogisk Forums Forårskonference 2018

Denmark
Horsens
to
”Er et radikalt nyt arbejdsmarked på vej? Hvis ja, forstår vi så, hvad det indebærer? Og står vi klar med relevante voksenpædagogiske tilbud?”Det er nogle af de spørgsmål, som konferencen skal besvare.
 
Hovedtalere
  • Kristian Weise, direktør for tænketanken CEVEA fremlægger en analyse af den teknologiske udviklings konsekvenser for arbejdsmarkedet, og de nye kompetence krav som udviklingen rejser.
  • Janne Gleerup, lektor RUC, medforfatter til ny bog om udbredelse af løse ansættelser, anlægger kritiske perspektiver på, hvad denne udvikling betyder i et livsperspektiv. Hvordan påvirkes vi af et uforudsigeligt og rodløst arbejdsliv med evigt pres for kompetenceudvikling og tilpasning til ustabile arbejdsmarkedsforhold?
  • Poul Nielson, tidligere minister og EU kommissær Nordisk Ministerråd, forfatter til en strategisk gennemlysning af den nordiske arbejdsmarkedssektor. ”Arbejdsliv i Norden”. Fremlægger analyse og forslag til nye tidsvarende måder at arbejde med VEU på i et nordisk perspektiv.

Kilde: DFS, www.dfs.dk

Event Details
Status
As planned
Type evenement
Evenement voor professionele ontwikkeling
Type organisator
Ander evenement
Organiser name
Voksenpædagogisk Forum
Doelgroep
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Behandelde thema
Deelnamekosten
Nee

Heb je een evenement in gedachten?

Aarzel niet! Klik op de link hieronder en voeg een evenement toe!

Laatste discussies

EPALE Discussie: Wat kunnen we doen om de volwasseneneducatie beter te maken voor mensen met een beperking?

In juni richt EPALE de schijnwerpers op hoe mensen met een beperking kunnen bijleren. We horen graag van jou hoe we volwasseneneducatie voor mensen met een beperking kunnen verbeteren. De schriftelijke discussie (in het Engels) zal plaatsvinden op 8 juni om 14 uur (CEST).
Meer

Vindt u het ook jammer dat de volwasseneneducatie nauwelijks bijdraagt aan het nieuwe decreet voor duaal leren?