chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

Voksenpædagogisk Forums Forårskonference 2018

Gepost door Christina ANDERSEN 2 jaar 5 maanden geleden

maandag 7 mei 2018
Horsens
,
”Er et radikalt nyt arbejdsmarked på vej? Hvis ja, forstår vi så, hvad det indebærer? Og står vi klar med relevante voksenpædagogiske tilbud?”
Det er nogle af de spørgsmål, som konferencen skal besvare.
 
Hovedtalere
  • Kristian Weise, direktør for tænketanken CEVEA fremlægger en analyse af den teknologiske udviklings konsekvenser for arbejdsmarkedet, og de nye kompetence krav som udviklingen rejser.
  • Janne Gleerup, lektor RUC, medforfatter til ny bog om udbredelse af løse ansættelser, anlægger kritiske perspektiver på, hvad denne udvikling betyder i et livsperspektiv. Hvordan påvirkes vi af et uforudsigeligt og rodløst arbejdsliv med evigt pres for kompetenceudvikling og tilpasning til ustabile arbejdsmarkedsforhold?
  • Poul Nielson, tidligere minister og EU kommissær Nordisk Ministerråd, forfatter til en strategisk gennemlysning af den nordiske arbejdsmarkedssektor. ”Arbejdsliv i Norden”. Fremlægger analyse og forslag til nye tidsvarende måder at arbejde med VEU på i et nordisk perspektiv.

Kilde: DFS, www.dfs.dk

Primaire taal:
Type evenement: 
Evenement voor professionele ontwikkeling
Deelnamekosten: 
Nee
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Voksenpædagogisk Forum
Type organisator: 
Ander evenement
Doelgroep: 
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Behandelde thema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email