chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

VEJLE: Få hjælp til din ansøgning om tilskud til efteruddannelse i Europa for skoleområdet, voksenuddannelsesområdet og folkeoplysning

Gepost door Christina ANDERSEN 3 jaar 2 dagen geleden

donderdag 11 januari 2018
Vejle
,

Få hjælp til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til efteruddannelse i Europa for medarbejdere inden for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser og almen voksenuddannelse samt folkeoplysning.

 

Tid og sted

11. januar 2018 fra kl. 12:00 til 15:30
Spinderiet
Spinderigade 11
Vejle
Lokale: Pakkeriet

voksen-002.jpg

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Seminaret er for institutioner og organisationer, som enten påtænker at gå i gang med eller allerede er begyndt at forberede en ansøgning om tilskud fra Erasmus+ til efteruddannelsesaktiviteter for medarbejdere i Europa.

Skriveseminaret er målrettet organisationer, som beskæftiger sig med almen voksenuddannelse, læring for voksne og folkeoplysning samt for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, CFU´er og kommuner.

Seminaret henvender sig både til dig, der ikke er gået i gang med at udfylde  ansøgningsskemaet, men også til ansøgere, der allerede er godt i gang. Ligesom seminaret både henvender sig til dig, der skal ansøge for første gang og til institutioner, der tidligere har søgt. 

Hvad kan du søge om tilskud til?

Gennem Erasmus+ kan organisationer, som beskæftiger sig med almen voksenuddannelse, læring for voksne og folkeoplysning, samt dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, CFU´er og kommuner søge om tilskud til deltagelse i kompetenceudviklende aktiviteter, undervisningsophold og efteruddannelse for sine medarbejdere i Europa.

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

På seminaret bliver du klædt på til at udarbejde en ansøgning, der kan indsendes til ansøgningsfristen den 1. februar 2018.

Vejledere fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse gennemgår ansøgningsskemaet trin for trin og giver dig gode råd til, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i ansøgningen.

Derudover opnår du gennem deltagelse i seminaret overblik over ansøgningsprocessens trin. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med din ansøgning.

Program for dagen

12:00 - 12:30

Frokost
12:30 - 13:00Sådan kommer du i gang med ansøgningsprocessen
13:00 - 13:45Prioriteter og kriterier i Erasmus+ KA1
13.45 - 15.00Ansøgningsskemaet trin for trin inkl. kaffepause
15:00 - 15:30Opsamling og spørgsmål

 

 

Deelnamekosten: 
Nee
Registratietermijn: 
05/01/2018
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Styrelsen for Forskning og Uddannelse
Type organisator: 
Ander evenement
Doelgroep: 
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Projecten & partnerschappen
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email