Overslaan en naar de inhoud gaan
Event Details
11 Jan
2018

VEJLE: Få hjælp til din ansøgning om tilskud til efteruddannelse i Europa for skoleområdet, voksenuddannelsesområdet og folkeoplysning

Denmark
Vejle
to

Få hjælp til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til efteruddannelse i Europa for medarbejdere inden for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser og almen voksenuddannelse samt folkeoplysning.

 

Tid og sted

11. januar 2018 fra kl. 12:00 til 15:30
SpinderietSpinderigade 11VejleLokale: Pakkeriet

voksen-002.jpg

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Seminaret er for institutioner og organisationer, som enten påtænker at gå i gang med eller allerede er begyndt at forberede en ansøgning om tilskud fra Erasmus+ til efteruddannelsesaktiviteter for medarbejdere i Europa.

Skriveseminaret er målrettet organisationer, som beskæftiger sig med almen voksenuddannelse, læring for voksne og folkeoplysning samt for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, CFU´er og kommuner.

Seminaret henvender sig både til dig, der ikke er gået i gang med at udfylde  ansøgningsskemaet, men også til ansøgere, der allerede er godt i gang. Ligesom seminaret både henvender sig til dig, der skal ansøge for første gang og til institutioner, der tidligere har søgt. 

Hvad kan du søge om tilskud til?

Gennem Erasmus+ kan organisationer, som beskæftiger sig med almen voksenuddannelse, læring for voksne og folkeoplysning, samt dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, CFU´er og kommuner søge om tilskud til deltagelse i kompetenceudviklende aktiviteter, undervisningsophold og efteruddannelse for sine medarbejdere i Europa.

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

På seminaret bliver du klædt på til at udarbejde en ansøgning, der kan indsendes til ansøgningsfristen den 1. februar 2018.

Vejledere fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse gennemgår ansøgningsskemaet trin for trin og giver dig gode råd til, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i ansøgningen.

Derudover opnår du gennem deltagelse i seminaret overblik over ansøgningsprocessens trin. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med din ansøgning.

Program for dagen

12:00 - 12:30

Frokost
12:30 - 13:00Sådan kommer du i gang med ansøgningsprocessen
13:00 - 13:45Prioriteter og kriterier i Erasmus+ KA1
13.45 - 15.00Ansøgningsskemaet trin for trin inkl. kaffepause
15:00 - 15:30Opsamling og spørgsmål

 

 

Event Details
Status
As planned
Type organisator
Ander evenement
Organiser name
Styrelsen for Forskning og Uddannelse
Doelgroep
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Projecten & partnerschappen
Deelnamekosten
Nee

Heb je een evenement in gedachten?

Aarzel niet! Klik op de link hieronder en voeg een evenement toe!

Laatste discussies

EPALE Discussie: Wat kunnen we doen om de volwasseneneducatie beter te maken voor mensen met een beperking?

In juni richt EPALE de schijnwerpers op hoe mensen met een beperking kunnen bijleren. We horen graag van jou hoe we volwasseneneducatie voor mensen met een beperking kunnen verbeteren. De schriftelijke discussie (in het Engels) zal plaatsvinden op 8 juni om 14 uur (CEST).
Meer

Vindt u het ook jammer dat de volwasseneneducatie nauwelijks bijdraagt aan het nieuwe decreet voor duaal leren?