chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

Вебинар: Ресурси за писање Еразмус+ пројеката

Gepost door Uros Velickovic 1 maand 2 weken geleden

woensdag 24 februari 2021

Извор: erasmusplus.rs

 

Вебинар је намењен представницима свих врста организација и установа активних у области образовања, младих и спорта који планирају да у наредном периоду учествују у писању и подношењу пријава Еразмус+ пројеката.

Учесници вебинара ће моћи да сазнају које све бесплатне ресурсе Фондације Темпус и Европске комисије могу да искористе приликом осмишљавања и писања Еразмус+ пројеката. Између осталог, биће речи о платформи Erasmus+ project results, информацијама доступним на сајту Еразмус+ програма у Србији, презентацијама, видео туторијалима, као и о активностима подршке Фондације Темпус у току трајања конкурса (инфо дани, радионице за писање пројеката, консултације).

Вебинар се одржава у среду, 24. фебруара са почетком у 16 часова, а за пријаву је потребно попунити кратак регистрациони формулар до 24. фебруара у подне.

Primaire taal:
Type evenement: 
Evenement voor professionele ontwikkeling
Deelnamekosten: 
Nee
Registratietermijn: 
24/02/2021
Online evenement: 
Ja
Georganiseerd door: 
Фондација Темпус
Type organisator: 
NSS-evenement
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email