Event Details
12 Oct
2018

Vabljeni na »Zajtrk z EPALE« v Črnomelj

Slovenia
Črnomelj
to

Ste del izobraževanja odraslih in še ne poznate platforme EPALE, ki predstavlja spletno mesto srečevanj izobraževalcev odraslih po Evropi? Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku "Zajtrk z EPALE", ki bo v oktobra potekal v Črnomlju.

 

Kdaj: petek, 12. oktober 2018 ob 9.00

Kje: ZIK Črnomelj, Ulica Otona Župančiča 1, Črnomelj (mala predavalnica)

 

Dogodek je zasnovan kot predstavitev platforme EPALE, ki predstavlja spletno mesto za izmenjavo znanj in izkušenj izobraževalcev odraslih iz vse Evrope.

EPALE želimo približati čim širšemu krogu strokovnjakov, ki se na tak ali drugačen način ukvarjajo z izobraževanjem oziroma usposabljanjem in katerih ciljna skupina so odrasli.

K udeležbi na dogodku tako vabimo strokovne delavce (učitelje, svetovalce, organizatorje izobraževanja odraslih, raziskovalce, andragoške delavce v knjižnicah, muzejih, zdravstvenih ustanovah...), ki bi želeli izvedeti več o priložnostih, ki jih ponuja EPALE!

 

Zajtrk_z_epale_acs_0

 

ZAKAJ EPALE? Ker tam izobraževalci odraslih najdete aktualne in zanimive informacije s svojega delovnega področja! 

ZAKAJ ZAJTRK Z EPALE? Ker na predstavitvenem dogodku udeležencem ponudimo zajtrk, kot prvi dnevni obrok in jih povabimo, da postane obisk platforme njihov jutranji ritual vsakega delovnega dne.

Tokratni dogodek organiziramo v sodelovanju z ZIK Črnomelj.

 

Udeležba je za vse udeležence brezplačna, svojo prijavo lahko do srede, 10. oktobra 2018 oddate preko spletnega obrazca, ki se nahaja na tej povezavi.

***Za lažje spremljanje dogodka in aktivno sodelovanje vas prosimo, da v kolikor je možno, s seboj prinesete svoj osebni računalnik. ***

 

V imenu Nacionalne podporne službe EPALE Slovenija vas vljudno vabim, da se pridružite našemu dogodku!

Maruša Bajt, koordinatorica EPALE

Event Details
Status
As planned
Type organisator
NSS-evenement
Organiser name
Nacionalna podporna služba EPALE, Ob železnici 30a, 1000 Ljubljana
Contactgegevens
marusa.bajt@cmepius.si; telefon: 01 620 94 80
Doelgroep
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Projecten & partnerschappen
Deelnamekosten
Nee
Labels

Heb je een evenement in gedachten?

Aarzel niet! Klik op de link hieronder en voeg een evenement toe!

Laatste discussies

Wat staat er in de jobomschrijving van de centrumcoördinator?

'It's lonely at the top' voor de directeur van een centrum voor volwasseneducatie. Dat gevoel staat nergens beschreven in vacatures.
Dit is een oproep van om jobomschrijvingen te delen én een uitnodiging om het over het gevoel van eenzaamheid, of andere gevoelens, aan de top van een organisatie te hebben.

Meer

EPALE Discussie: Wat kunnen we doen om de volwasseneneducatie beter te maken voor mensen met een beperking?

In juni richt EPALE de schijnwerpers op hoe mensen met een beperking kunnen bijleren. We horen graag van jou hoe we volwasseneneducatie voor mensen met een beperking kunnen verbeteren. De schriftelijke discussie (in het Engels) zal plaatsvinden op 8 juni om 14 uur (CEST).
Meer