chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

Vabljeni na marčevsko delavnico Video produkcija

Gepost door Ajda Turk 4 jaar 10 maanden geleden

donderdag 24 maart 2016 tot donderdag 31 maart 2016
Ljubljana
,

Video je danes nepogrešljiv element vseh oblik obveščanja, predstavitve in promocije – tudi na EPALE. Zato smo se v Nacionalni podporni službi EPALE Slovenija odločili, da v marcu izpeljemo delavnico Video produkcija, ki vam bo pomagala, da bodo po kočani delavnici vaši telefoni in fotoaparati postali še pomembnejše orodje pri vašem delu, okvir za beleženje osebnih in poslovnih uspehov – tudi v objavah na spletnem portalu.

Delavnica bo potekala v dveh delih. V četrtek, 24. marca 2016, bomo ob 13.00 izpeljali spletni seminar. Na njem bo Marko Kumer Murč (produkcijska hiša EnaBanda) na kratko predstavil osnove filmske teorije. Obravnavali bomo tiste segmente filmske teorije, ki so pomembni za razumevanje metod in konceptov video dela v praksi. Seznanili se bomo s filmskim jezikom, tehniko, lučjo itd. Pozorni slušatelji bodo te osnovne gradnike razumevanja filma kasneje lahko prenesli v praktični del, ki bo potekal v četrtek, 31. marca, od 10.00 do 15.30 v prostorih CMEPIUS-a (Ob železnici 30a, Ljubljana).

Praktični del bo zasnovan na konkretnih primerih. Spoznali boste vse potrebne korake za izdelavo enostavnega videa, namenjenega Facebook ali kateri drugi objavi. Na praktičnem delu delavnice bomo spoznali filmsko tehniko, male trike snemalcev zvoka in slike ter vse do osnov montaže. 

Pridobljena znanja vam bodo pomagala priti do video izdelkov, ki lahko z malo ustvarjalnosti dosežejo odličen učinek, dodano vrednost in prepoznavnost vašega dela.

Vabljeni, da se na delavnico prijavite s poslanim sporočilom na ajda.turk@cmepius.si do torka, 22. 3. 2016. V sredo, 23. marca, bomo prijavljenim poslali internetno povezavo do dostopa do spletnega seminarja. Udeležba na seminarju je pogoj za udeležbo na delavnici teden kasneje.

Dogodek organizira Nacionalna podporna služba EPALE Slovenija. Za več informacij glede delavnice pišite na ajda.turk@cmepius.si.

Opomba: Na delavnici boste potrebovali svoj prenosni računalnik ter fotoaparat ali prenosni telefon, ki omogoča snemanje zvoka in slike. Število mest je omejeno.

 

Marko Kumer Murč (EnaBanda) in Ajda Turk (ajda.turk@cmepius.si), CMEPIUS

 

/nl/file/videodelavnicajpgvideo_delavnica.jpg

Primaire taal:
Type evenement: 
Evenement voor professionele ontwikkeling
Deelnamekosten: 
Nee
Registratietermijn: 
22/03/2016
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Nacionalna podporna služba EPALE Slovenije, CMEPIUS
Type organisator: 
NSS-evenement
Contactgegevens: 
Ajda Turk (E: ajda.turk@cmepius.si)
Aantal afgevaardigden: 
< 100
Doelgroep: 
Academici, studenten, onderzoekers in andragogie
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Behandelde thema:
Verwachte leerresultaten: 
Pridobljena znanja vam bodo pomagala priti do video izdelkov, ki lahko z malo ustvarjalnosti dosežejo odličen učinek, dodano vrednost in prepoznavnost vašega dela.
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email